چاي كوهي
ویژگی محصول
چاي كوهي طعم خوبی دارد و برای بیشتر ذائقه ها خوشایند است. طعم آن تقریبا شبیه ترکیبی از بابونه، نعناع و لیمو است. بوی این چای، مانند گیاه لیموترش دلچسب است.
شرایط ارسال
- ارسال رایگان برای سفارش بالای ۵۰۰ تومتن
- تحویل کالا طی هفت تا ده روز کاری
ارسال به تمام نقاط کشور
خریدی آسان و بدون واسطه
اقلام با کیفیت و تضمنی
14.500 تومان
پنج روز ضمانت بازگشت
اگر محصول مشکل داشت
درگاه پرداخت الکترونیکی
تمامی كارت های عضو شتاب
تضمین اصالت کالا
محصولات اصالت واقعی دارند
پشتیبانی آنلاین
تماس و چت سایت
خرید در محل فروشگاه
درخدمتتونیم
چاي كوهي در طب سنتی:
نام علمی آن، سیدریتیتس (Sideritis) و یونانی و به معنای آهن است. در زمان های قدیم از این گیاه برای درمان جراحت های ناشی از اسلحه های فلزی «سرد» و آهنین در میادین جنگ استفاده می کردند و به همین دلیل نام آن را آهن گذاشتند.
در درمان های سنتی از این چای به دلیل فواید آن استفاده های متعددی می شود و برای درمان بیماری های ناشی از مزاج سرد و رطوبت زیاد مفید می باشد. چای کوهی برای افراد سرد مزاج مناسب می باشد و در طب سنتی نیز به آن اشاره شده است، ولی مصرف زیاد این چای برای افراد گرم مزاج مناسب نمی باشد. این گیاه دارای طبیعت گرم و خشک است.
کاربرد چاي كوهي:
برای طعم دار کردن نان از میزان بسیار کمی از این گیاه مصرف می شود. اروپائیان نخستین کسانی بودند که از آن در نانوایی ها استفاده می کردند.
خواص چاي كوهي:
چای کوهی آرام بخشی مطبوع، نشاط آور و با خاصیت معجزه آسای تقویت کننده قوی برای اعصاب و روان به شمار می رود. همچنین پودر چای کوهی و قرار دادن آن بر جای نیش حشرات هم تا حدودی درد آن را کاهش می دهد و هم قادر است آثار بجای مانده از آن را رفع نماید. چای کوهی، برای درمان افسردگی مفید است و مکانیزم اثر ضد افسردگی آن از طریق مهار آنزیمی می باشد.
مضرات چاي كوهي:
- زنان بارداربه دلیل سقط جنین مجاز به خوردن آن نیستند.
- کسانی که قرص ضد بارداری، داروهای آسم و ضد سرماخوردگی و داروهای حساسیت مصرف می کنند نباید چای کوهی بنوشند.
- مصرف زیاد چای کوهی به دلیل خون آلود شدن ادرار برای افراد گرم مزاج ضرر دارد.
- استفاده بیش از حد این گیاه سبب آلوده شدن خون می گردد.
روش درست کردن دمنوش چاي كوهي:
برای دم کردن چای کوهی، می توانید از برگ ها، ساقه و گل های آن استفاده کنید. حدود چند سانتی متر از برگ یا ساقه های تازه این گیاه را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید و بگذارید دم بکشد. البته اگر برگ های این گیاه به شکل خشک شده بود، حدود ۲ قاشق غذاخوری از آن را در 1.5 فنجان آب جوش بریزید و در ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد. سپس چای را از صافی رد کنید و آن را بنوشید. میتوانید این چای را همراه با عسل، شیر یا لیموترش مصرف کنید.
میتوانید این چای را صبح ها هنگام صبحانه یا شب ها همراه با زیتون، پنیر فتا یا نان بنوشید.
همچنین می توانید برای تهیه جوشانده، گیاه را به همراه آب روی حرارات بگذارید تا بجوشد.
وزن | ۵۰ گرمی |
---|
محصولات مرتبط
همکاری ما
فروشگاه شهر آجیل
خوشمزگی رو در اینجا امتحان کنید
داستان ما از اینجا شروع میشه که درسال ۱۳۸۶ شرکت ما تاسیس شد و با سرمایه خیلی کم شروع به فعالیت کردیم اما به لطف پرودگار توانستیم ایجاد اشتغال بکنیم و جزو کارآفرین های برتر باشیم و الان با کوله باری از تجربه و پرسنل مجرب در خدمت شما بزرگوارن هستیم.
درخبرنامه ما عضو شوید
کلیه حقوق برای سایت آماده فروشگاه شهرآجیل محفوظ میباشد.
پرداخت آنلاین
باکلیه کارت های شتاب
ارسال پستی
ارسال سریع پیشتاز
محصولات متنوع
خشکبار باکیفیت
info@shahreajiil.ir
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.